Nå kan du presentere dataene dine via Dashboard.

Du er sikkert godt vandt med å se gode visuelle presentasjoner. En tydelig og visuelt tiltalende fremstilling av resultater gjør det enkelt å se og forstå komplekse data. SurveyXact har nå lansert muligheter for å rapportere i Dashboard - noe som lar deg dele data intuitivt og visuelt, og dermed treffe alle målgrupper på en optimal måte.

I SurveyXact kan du nå presentere data fra dine undersøkelser med animerte grafer i Dashboard som dynamisk oppdaterer seg i sanntid. Du kan bygge og tilpasse ditt Dashboard slik at det treffer ditt og virksomhetens eksakte behov - en interaktiv og smart løsning som enkelt kan oppdatere og motivere ansatte, kunder og andre interessenter. Dashboardet vi nå lanserer i SurveyXact er den første versjonen. Vi vil kontinuerlig i 2020 utvikle vårt Dashboard med nye funksjoner og nye muligheter.

Hvis du allerede er bruker av SurveyXact, kan du få tilgang til det nye Dashboardet via Analyse-fanen i din undersøkelse. Hvis du ikke er SurveyXact-bruker ennå, kan du kontakte oss for en demonstrasjon av de nye mulighetene. Vi gir deg gjerne en presentasjon av mulighetene online.

Har du spørsmål?

Hvis du har spørsmål om denne nye funksjonen, eller bare ønsker å høre mer, kan du kontakte vår support på telefon: 47 46 14 95.