Ny Brukerstyring i SurveyXact

25. mai trer GDPR i kraft for EU sine medlemsland, og vi er nå i gang med å gjøre de siste forberedelsene. I den forbindelse implementeres et nytt system for styring og administrasjon av brukertilganger i SurveyXact. En av grunnpilarene i GDPR er at personopplysninger kun skal være tilgjengelige for de personene som skal ha tilgang til dem. Derfor introduserer vi et nytt system som gir mulighet for en helt presis styring av hva den enkelte SurveyXact-bruker skal ha tilgang til.

De eksisterende brukerne i SurveyXact blir automatisk tilpasset den nye brukerstyringen, og vil ha tilgang til de samme delene av systemet som tidligere. Det kan imidlertid forekomme tilfeller hvor brukere som ikke har vært innlogget i systemet i løpet av en lengre periode ikke automatisk blir tildelt de samme rollene.

Dersom du opplever manglende tilgang til målinger du mener du bør ha tilgang til, kan din lokale brukeradministrator hjelpe deg med å gjenopprette tilgangen. I panelet til høyre finner du en grundig veiledning for hvordan dere kan bruke de nye funksjonene, samt en quickguide til løsninger på eventuelle utfordringer med det nye systemet.

 

Velkommen til fremtidens brukerstyring i SurveyXact.