Ny Xact-forside lansert

Vi har lansert vår nye forside, og vi er utrolig glade for resultatet og mulighetene som forsiden fører med seg. Samtidig er vi veldig spente på å se hva dere kommer til å få til med den.

Blant mulighetene som forsiden fører med seg er en optimalisert opprettelsesflyt, som gjør det enda enklere å opprette nye undersøkelser. Bare klikk på «Opprett» og du er i gang med å lage en ny undersøkelse, hvor innholdet som vises tilpasses dine behov. Når du skal lagre undersøkelsen din blir din siste besøkte mappe foreslått som sted hvor du kan lagre undersøkelsen - hvilket gjør at du raskt kan lagre arbeidet ditt. Du kan naturligvis også manuelt velge et annet sted undersøkelsen skal lagres.

I tillegg har vi synliggjort og forenklet tilgangen til dine siste undersøkelser, slik at disse nå blir presentert øverst på forsiden din. Derfor kan du nå raskt få tilgang til den undersøkelsen du ønsker å jobbe med, og du kan enkelt skifte mellom undersøkelser underveis.

Du finner også nå en seksjon nederst på forsiden som lar deg utforske en rekke nyttige ressurser som kan hjelpe deg med undersøkelsene dine. Her finnes det blant annet ekspertkunnskap, nyheter og informasjon om relevante produkter. Med denne seksjonen kan du holde deg oppdatert på mulighetene dine og få mest mulig ut av alt Xact-universet har å tilby.

Lurer du på noe rundt den nye forsiden, eller har andre spørsmål, har vi også gjort det enda enklere for deg å søke hjelp til dette. I menylinjen har vi lagt til en 'Hjelp'-knapp, som blant annet leder deg til vår support.

Vi håper den nye forsiden blir nyttig for dere!