Ny Xact-forside.

Vi lanserer en god nyhet: en ny forside!

Vi har lenge gledet oss til å kunne fortelle at vi snart lanserer en ny og forbedret forside. Denne vil gjøre din opplevelse med Xact-universet enklere og dermed optimalisere bruken av systemet. I mer enn 10 år har forsiden vår fungert veldig bra, men til tross for dette er det nå på tide med en fornyelse. Derfor kan du snart se frem til at vi lanserer vår nye utgave – og du vil naturligvis fortsatt ha tilgang til alle verktøyene og undersøkelsene dine, bare på en enda enklere måte.

I utviklingen av vår nye forside har vi hatt fullt fokus på hva som bør endres for å forbedre din opplevelse som bruker, slik at du kan jobbe innenfor de beste rammer når du skal fokusere på undersøkelsene og prosjektene dine. Derfor har vi nå samlet alle våre produkter og tilhørende tilganger på ett enkelt sted. Dermed gir den nye forsiden samlet sett enklere tilgang.

Denne enklere tilgangen har vi forsøkt å knytte til de mest brukte og fleksible funksjonene. Derfor trenger du bare en enkelt pålogging for å:

  • raskt få tilgang til eksisterende undersøkelser
  • enkelt orkestrere opprettelsen av nye undersøkelser
  • enkelt gi deg oversikt over aktuelle nyheter
  • enkelt få tilgang til relevant ekspertkunnskap

Ale dette er inkludert i den nye, optimaliserte og forenklede oversikten, og det skal være intuitivt å jobbe med. Vi gjør derfor vårt beste for å best mulig kunne bistå deg i oppgavene dine. Vi har blant annet satt opp ulike standardvalg og forslag som du kan bruke dersom du ikke umiddelbart har noen preferanser eller ønsker til for eksempel undersøkelsens navn, plassering og lignende.

Derfor kan du snart glede deg til en intelligent og fleksibel forside, som hjelper deg i ditt arbeid med undersøkelser på best mulig måte. Når mulighetene i systemet synliggjøres og man lettere får tilgang til disse, blir det nemlig lett som en lek – det tør vi nesten love!