Webinar om nye rapporteringsmuligheter i SurveyXact

SurveyXact inviterer til webinarserie om nye rapporteringsmuligheter. Først ut er presentasjonsfanen og rapportering i Dashboard.

Våre teknikere har arbeidet bak kulissene med omfattende oppdateringer av rapporteringsplattformen i SurveyXact, og det er mye å se frem til i tiden som kommer. Du har allerede nå tilgang til den nye presentasjonsfanen og muligheter for å presentere resultater fra dine undersøkelser i Dashboard. Dette er den første lanseringen blant flere i rapporteringsplattformen.

Vi ønsker å invitere deg til første delen av webinarserien om nye rapporteringsmuligheter i SurveyXact, hvor tema er presentasjonsfane og Dashboard. På webinaret vil vi presentere de viktigste oppdateringene og vise hvordan du benytter deg av de nye funksjonene. Du vil blant annet lære deg:

  • Hva er Dashboardrapportering og når egner det seg?
  • Opprett og tilpass ditt dashbord
  • Nye figurtyper og fremvisningsfunksjoner 
  • Deling av dashbord
  • Hvordan navigere seg i presentasjonsfanen?

Webinaret er gratis og blir avholdt tirsdag 9. februar, kl 09.00-09.30.

Klikk her for å melde deg på. Dersom du ikke har anledning å delta kan du bestille et opptak av webinaret, ved å benytte samme lenke. 

Oppdatering 10. februar: Gikk du glipp av webinaret? Du kan bestille et opptak ved å benytte lenken over. 

Kom i gang med rapportering i Dashboard allerede nå

Du trenger ikke å vente til webinaret for å ta i bruk den nye funksjonaliteten.

Her kan du lese mer om Dashboardrapportering i SurveyXact. Der finner du også en lenke til en guide som beskriver hvordan du kommer i gang.