Webinar: PeopleXact - din plattform for medarbeiderundersøkelser

SurveyXact inviterer til webinar om vår plattform for gjennomføring av medarbeiderundersøkelser, PeopleXact!

Vi har samlet det beste av Rambølls 20 års erfaring med medarbeiderundersøkelser i en brukervennlig og handlingsorientert plattform. PeopleXact er med andre ord en komplett pakkeløsning for profesjonelle medarbeiderundersøkelser.

PeopleXact forenkler arbeidet med medarbeiderundersøkelser og gir deg innsikt i organisasjonen ved hjelp av noen enkle steg. Rapporteringen i plattformen er konkret og handlingsorientert, noe som forenkler arbeidet med å omsette innsikt til resultater.

I webinaret vil vi snakke litt om det faglige grunnlaget for modellen og spørreskjema, men denne gangen hovedsakelig fokusere på navigering i systemet, "kunnskapsuniverset", samt rapporteringsløsningen i plattformen. 

Webinaret er gratis og blir avholdt tirsdag 26. oktober, kl. 09.00-09.45. Dette webinaret er relevant for deg som jobber i en organisasjon hvor det kan være aktuelt å gjennomføre en medarbeiderundersøkelse, eventuelt du som gjennomfører medarbeiderundersøkelser på vegne av andre. 

Klikk her for å melde deg på webinaret. Dersom du ikke har anledning å delta kan du bestille et opptak av webinaret, ved å benytte samme lenke.

Les mer om PeopleXact her.