Kundene våre har skjønt det: Et lite spørreskjema kan være veien til store gjennombrudd

SurveyXact på jobben

På denne siden har vi samlet noen interessante eksempler på bruksområdene til SurveyXact slik at du selv kan få en bedre idé om bruksområdene til verktøyet. Om du vil vite mer har vi skrevet artikler om mulighetene som finnes i SurveyXact nederst på siden.

Aktuelle artikler

Undersøkelser for alle

Brukere/innbyggere

Trenger du å vite hva brukerne dine mener om en tjeneste eller opplevelse? Med SurveyXact kan du spørre dem på den måten som gir deg det beste datagrunnlaget.

Kunder/salg

Jobber du med varehandel eller innenfor opplevelsesindustrien? SurveyXact gjør det enkelt å finne ut hva kundene mener om dine produkter eller tjenester.

Medlemsorganisasjoner

Jobber du i en medlemsorganisasjon? SurveyXact gir verdifull kunnskap om medlemmene, setter avstemminger i system og samler inn stoff til medlemsmedier.

Journalistikk/opinion

Er du journalist eller researcher i mediebransjen? SurveyXact setter din research i system og gjør det lett å finne nye vinkler.

Helse/forskning

Jobber du i helsesektoren eller med forskning? Med SurveyXact kan du samle inn og analysere store mengder data til blant annet forskningsprosjekter på en enkel og sikker måte.

Kurs- og undervisningsevaluering

Jobber du med kurs- eller undervisningsevaluering? SurveyXact kan hjelpe deg med å utarbeide effektive og automatiserte evalueringer.

Rådgivning/konsulentvirksomhet

Er du rådgiver eller konsulent? SurveyXact er et profesjonelt, fleksibelt og lisensbasert spørreskjemasystem som du kan bruke til alle typer kunnskapsinnsamling.